Η εταιρία μας

Το Symmetry Living ιδρύθηκε απο τον Γιάννη, την Αγγελική και την Γιώτα Βενετάκη με παρότρυνση φίλων και πελατών από όλο τον κόσμο. Με εμπειρία στον χώρο της λιανικής επίπλου, ειδών σπιτιού και διακόσμησης για πάνω απο 30 χρόνια συνεχίζουμε με πάθος για ένα πιο όμορφο κόσμο. Επιλέγουμε και δημιουργούμε προϊόντα βασισμένα στις αρχές του ethical fashion, φτιαγμένα από τα καλύτερα υλικά από ανθρώπους που χαίρονται να τα δημιουργούν και να μας τα προσφέρουν. Σχεδιασμός, παραγωγή, διάθεση και χρήση αφορούν όλους μας και φτιάχνουν έναν Κόσμο που δημιουργούμε όλοι μαζί με τη δύναμη της επιλογής μας.

Η φιλοσοφία μας

Ποιότητα – Καλαισθησία - Πρακτικότητα


Συμμετρία:

[{αρχαία ελληνική συμμετρία < σύμμετρος < σύν + μέτρον}
{(γεωμετρία) η πλήρης αντιστοιχία όλων των σημείων ενός σχήματος ή στερεού σε σχέση με κάποιον νοητό άξονα, σημείο ή επίπεδο αναφοράς}
{η αρμονία που συνεπάγεται απ’ αυτή τη σχέση}]

Πιστεύουμε σε έναν κόσμο ποιότητας και αυθεντικής αισθητικής. Στη συμμετρία των αισθητικών αξιών σε όλες τις εκδηλώσεις της ζωής.

Πιστεύουμε πως το σπίτι και η διακόσμηση του σπιτιού είναι η προέκταση του εαυτού μας και στο ότι η αρμονία και η ομορφιά αποτελεί βασικό συστατικό στη διαμόρφωση του.

Σε έναν κόσμο, που η χρονική διάρκεια ενός προϊόντος διακόσμησης σπιτιού δεν είναι 6 μήνες και 1 χρόνος αλλά μισή αιωνιότητα. Είμαστε εδώ για να σας δίνουμε την δυνατότητα να αγοράζετε προϊόντα που θα γίνουν μέρος της ζωής σας. Προιόντα που θα απολαμβάνετε την χρήση τους, θα χαίρεστε την ποιότητα τους, θα θαυμάζετε τη ομορφιά τους και θα δημιουργείτε μαζί τους αναμνήσεις.

Τα προϊόντα μας

Τα προϊόντα μας προέρχονται απο Ευρωπαϊκές χώρες όπως η Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία, Ολλανδία και Ελλάδα καθώς και επιλεγμένες χώρες της Ασίας όπως η Ινδία σε συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων (χαλιά) γνωρίζοντας από πρώτο χέρι ότι τα προϊόντα κατασκευάζονται βάση των αρχών του ethical fashion.

Το brand name είναι αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη και τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα από το σωματείο GS1 Association Greece σε εθνικό και ευρωπαικό επίπεδο.

/
14ης Μαΐου 50 68100 Ελλάδα Αλεξανδρούπολη
+302551084914 info@symmetry-living.com