Επενδύστε σε ένα χειροποίητο χαλί

Επενδύστε σε ένα χειροποίητο χαλί
Σκέφτεστε να επενδύσετε σε ένα χειροποίητο χαλί; Υπάρχουν κάποια tips που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την σωστή επιλογή, να ανακαλύψετε την αξία τους και να μπορέσετε να ξεχωρίσετε το κατάλληλο για εσάς χειροποίητο χαλί.

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση

Τα Χριστούγεννα είναι κοντά και σε λίγες μέρες θα ξεκινήσουμε να στολίζουμε για την αγαπημένη γιορτή όλων! Όποιο και αν είναι το γούστο, οι εικόνες από πολλά φωτεινά στολίδια εμφανίζονται για να πραγματοποιηθούν και πάντα κάθε χρονιά θέλουμε το σπίτι μας να δείχνει ακόμα πιο λαμπερό και να αντικατοπτρίζει το πνεύμα της κάθε στιγμής. Να έχει αυτήν την ιδανική ατμόσφαιρα που θα αφήσει έκθαμβους τους καλεσμένους μας και θα εντυπωσιάσει με την πρωτοτυπία και το γούστο.

10 tips για να δώσετε χειμερινή διάθεση στο χώρο σας

10 tips για να δώσετε χειμερινή διάθεση στο χώρο σας

Η χειμερινή διακόσμηση του σπιτιού σας και η επιμέλεια των χώρων σας είναι ένας τέλειος τρόπος για να απολαύσετε την αλλαγή της εποχής και μέσα από πέρασμα του Φθινοπώρου, που είναι μια εποχή του χρόνου που αρέσει ίσως το λιγότερο από όλες τις άλλες. Ωστόσο, μια ματιά σε ιδέες εποχικής διακόσμησης μπορεί να σας δώσει το κίνητρο να ασχοληθείτε με μια, άλλωστε πάντα ευχάριστη εμπειρία - τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Διακόσμηση με Μαξιμαλιστικό στυλ

Διακόσμηση με Μαξιμαλιστικό στυλ

Ο Μαξιμαλισμός έχει περάσει το τεστ αντοχής στον χρόνο και επιστρέφει με σκοπό να αφυπνίσει μια λαμπρή, δυνατή και εκκεντρική πλευρά του γούστου σας. Δεν θα σας υποδείξει πως πρέπει να είναι η διαρρύθμιση του χώρου, αντιθέτως θα σας εμπνεύσει να κάνετε μια αποφασιστική στροφή στην έννοια της προσωπικής σας έκφρασης.

Items 1 to 4 of 5 total
Show per page
/
14ης Μαΐου 50 68100 Ελλάδα Αλεξανδρούπολη
+302551084914 info@symmetry-living.com