Τα χαλιά είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι που δεν λείπει ποτέ από την ολοκληρωμένη εικόνα της οικίας. Η διαχρονική αξία του έχει πάντα αναφορά στις τάσεις της διακόσμησης. Είτε αναζητάτε χαλί για χωλ, ταπέτα, χαλάκια, χαλιά για κουζίνα, διασκεδαστικά σχέδια σε παιδικά χαλιά αλλά και γενικότερα χαλιά για το σπίτι, υπάρχουν τα κατάλληλα σχέδια σε χαλιά και υψηλής ποιότητας χειροποίητα χαλιά που ταιριάζουν στο στυλ και την αισθητική του χώρου σας.Ανανεώστε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας ξεκινώντας από το πάτωμα. Συνδυάστε χειροποίητα χαλιά που είναι ιδανικά για να δημιουργήσετε την απόλυτη cozy ατμόσφαιρα. Οι ευεργετικές ιδιότητες που χαρακτηρίζουν τέτοιου τύπου χαλιά και η ανθεκτικότητα τους, προσφέρουν την ιδανική πρόταση σε χαλιά για το παιδικό δωμάτιο αλλά στα χαλιά για κουζίνα και κάθε τύπου χαλάκια για πολυσύχναστους χώρους, όπως χαλάκια διαδρόμου.

Χειροποίητα χαλιά από φυσικές ίνες, κατασκευασμένα με τις παραδοσιακές τεχνικές hand-tufted και hand-woven που είναι χαλιά αυθεντικής τεχνοτροπίας, πραγματικά θα απογειώσουν την ατμόσφαιρα με τα εντυπωσιακά γεωμετρικά σχέδια και μοτίβα τους. Σε μοντέρνα γραμμή ή ethnic εμπλουτίζουν κάθε χώρο και υπάρχουν τα κατάλληλου τύπου μάλλινα χαλιά που σας προσκαλούν στη δημιουργική νέα τάση του layering. Επιστρώσεις από ταπέτα μαζί με ένα χαλί για χωλ δημιουργούν μια ζεστή φιλόξενη ατμόσφαιρα υποδοχής. Η τάση αυτή απλώνεται σε όλα τα δωμάτια με χειροποίητα μάλλινα χαλιά μέσα από μια ευχάριστη και ευρύχωρη αίσθηση στην ατμόσφαιρα του σπιτιού.

Με την σιγουριά και τις ιδιότητες ευεξίας που σας προσφέρουν τα χειροποίητα χαλιά αποτελούν την ιδανική επιλογή για παιδικά χαλιά από 100% βαμβάκι και με υποαλλεργικά χρώματα. Η διακόσμηση κάθε δωματίου ολοκληρώνεται αφού επιλέξετε τα χαλιά για το σπίτι που ενισχύουν τον εσωτερικό χώρο και δίνουν τη ζεστασιά και την κομψότητα που σας ταιριάζει.

/
14ης Μαΐου 50 68100 Ελλάδα Αλεξανδρούπολη
+302551084914 info@symmetry-living.com