Κάντε το μπάνιο σας τον πιο χαλαρωτικό εσωτερικό χώρο με δημιουργικότητα και φαντασία σε κάθε σημείο του. Πρόκειται για έναν χώρο που η καλή οργάνωση είναι πολύ σημαντική με όλα τα απολύτως απαραίτητα αξεσουάρ, όπως τα μπουρνούζια, τις πετσέτες μπάνιου, πετσέτες χειρός μέχρι τις πετσέτες θαλάσσης και τα πατάκια μπάνιου. 


Πετσέτες
27 product(s)
Μπουρνούζια
23 product(s)

Μπουρνούζια

Προσθέστε μια νότα πολυτέλειας στο μπάνιο σας με ένα μπουρνούζι...


Αφεθείτε στην ποικιλία απαλών αποχρώσεων και χρωμάτων όπως το γαλάζιο, καφέ, ροζ και μωβ και εφαρμόστε μια πρωτότυπη ατμόσφαιρα στο μπάνιο. Το χρώμα σε καθε μπουρνούζι μπορεί να είναι διαφορετικό και έτσι εύκολα να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μπουρνούζια και δημιουργώντας σετ με τις πετσέτες προσώπου και τις πετσέτες μπάνιου της ίδιας σειράς. Η ευχάριστη αντίθεση με τις λευκές επιφάνειες και τα πατάκια μπάνιου δίνουν μια εξαιρετικά μοντέρνα αισθητική. Εκτοξεύστε τα χρώματα και μοντέρνα σχέδια στις πετσέτες θαλάσσης που είναι το απόλυτο αξεσουάρ του καλοκαιριού.

Πολύ μεγάλο ρόλο παίζει, για την απορροφητικότητα αλλά και την απαλότητα για το μπουρνούζι και τις πετσέτες για το μπάνιο, η ποιότητα του βαμβακιού. Την ίδια ανθεκτικότητα χαρίζουν μόνο τα 100% βαμβακερά πατάκια μπάνιου και οι 100% βαμβακερές πετσέτες για την θάλασσα. 

Αναβαθμίστε το μπάνιο με αξεσουάρ σε αρμονία χρωμάτων και σχεδίων, σε ζακάρ ύφανση ή σε έντονα μοτίβα που συνδυάζουν την ποιότητα και το στυλ και σε διαστάσεις ανάλογα με το ύφος που θέλετε να δώσετε στο μπάνιο σας.

/
14ης Μαΐου 50 68100 Ελλάδα Αλεξανδρούπολη
+302551084914 info@symmetry-living.com