Οργάνωση και στυλ γίνονται ένα πάντρεμα που θα κάνουν την κουζίνα τον αγαπημένο σας χώρο. Είναι από τους πλέον κατάλληλους χώρος που μπορείτε να εφαρμόσετε την mix&match αισθητική, συνδυάζοντας patterns και χρώματα στο τετράγωνο τραπεζομάντηλο ή το καρέ και τα πρακτικά αξεσουάρ κουζίνας. Σχέδια με γκρι και πουά λεπτομέρειες, σε πιάστρες κουζίνας, ποτηρόπανα μέχρι και το γάντι και την ποδιά κουζίνας, δίνοντας ευχάριστη αντίθεση με μοτίβα από άνθη στο ράνερ ή την τραβέρσα και το τραπεζομάντηλο.Η μαγεία της εξωτικής ατμόσφαιρας θα απογειώσει την διάθεσή σας με ένα all tropical στυλ. Το τραπεζομάντηλο κουζίνας που ομορφαίνει την καθημερινότητα απλώνεται σε χαρούμενα tropical patterns σε έντονους χρωματισμούς, σε σουπλά, πετσέτες φαγητού, μέχρι και την τραβέρσα της ίδιας σειράς για να εφαρμόσετε μια ευδιάθετη ατμόσφαιρα στο τραπέζι.

Η τραπεζαρία αποτελεί την επιφάνεια για το απόλυτο layering προσθέτοντας στρώσεις στο χρωματιστό τραπεζομάντηλο -ή το τραπεζομάντηλο λευκής/εκρού βάσης, με ένα τετράγωνο τραπεζομάντηλο/καρέ και συνεχίζοντας με ένα ράνερ σε patterns ή απαλές αποχρώσεις, δίνοντας μια φιλόξενη και ευχάριστη αίσθηση στο χώρο.

Η κουζίνα και διακόσμηση του τραπεζιού αποκτούν στυλ και ποιότητα με ένα 100% βαμβακερό τραπεζομάντηλο ή τραβέρσα, που είναι ανθεκτικά στην συχνή χρήση. Επιλέξτε ανάμεσα σε ράνερ, μικρό ή μεγάλο καρέ σε σχέδια με την παραδοσιακή τεχνική block printing πάνω σε φυσικές ίνες για την απόλυτη ευεξία στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

/
14ης Μαΐου 50 68100 Ελλάδα Αλεξανδρούπολη
+302551084914 info@symmetry-living.com