Η κρεβατοκάμαρα αποτελεί το πιο σημαντικό χώρο του σπιτιού για έναν ποιοτικό ύπνο και γι’ αυτό αξίζει να προσφέρετε το καλύτερο. Με προσοχή στην λεπτομέρεια, τα σεντόνια, οι μαξιλαροθήκες, το πάπλωμα, το κουβερλί, η επιλογή σε κουβερτόρια και παπλωματοθήκες ακόμα και οι κρεβατόγυροι γιατι όλα αποτελούν αντικείμενα που έχουν άμεση επαφή με εσάς. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βρίσκεστε στον πιο προσωπικό σας χώρο, την κρεβατοκάμαρα και να απολαμβάνετε την απόλυτη χαλάρωση.


Κουβερλί
36 product(s)
Σεντόνια
33 product(s)

Σεντόνια

Η εκλεκτική συλλογή μας από σεντόνια σκοπό έχει να προσφέρει τη...


Κάντε το στρώσιμο του κρεβατιού σας μια ευχάριστη εμπειρία, δημιουργώντας ένα σετ κρεβατιού σε floral αισθητική. Η παπλωματοθήκη και οι μαξιλαροθήκες, στην υπέροχη ποιότητα του 100% σατιναρισμένου βαμβακερού και σε ζωηρά χρώματα, θα δέσουν το σύνολο με σεντόνια σε απαλή απόχρωση και φίνα ποιότητα. Δεν έχετε παρά να δώσετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο σύνολο με ένα κουβερτόριο για περισσότερη ζεστασιά, εκτός από το πάπλωμα, και μια χρωματική πινελιά με ένα κουβερλί. Σημαντικό κομμάτι για ένα άρτιο look είναι οι κρεβατόγυροι.

Επιλέξτε μια υπέροχη ανάγλυφη ύφανση από σετ κουβερτόρια σε φυσικό τόνο βαμβακιού για ηρεμία, χαλαρότητα και καλαισθησία στο χώρο σας, ένα κουβερλί σε velvet πρωτότυπη elegant ραφή και αφεθείτε στην βελούδινη αίσθηση απαλότητας και πολυτέλειας. Ζεστασιά και απόλυτο cozy look με επιλογή σε σεντόνια και παπλώματα από την ίδια χρωματική παλέτα.

Ανανεώστε την διάθεση και το στυλ σας με ποιοτικές και μοντέρνες ιδέες. Ανάμεσα στις προτάσεις από υγιεινά 100% βαμβακερά σεντόνια και παπλωματοθήκες. Κομψά σχέδια σε κουβερλί και κουβερτόρια από υψηλής ποιότητας 100% σατιναρισμένο βαμβάκι, ενώ ταυτόχρονα οι κρεβατόγυροι προσφέρουν λειτουργικές προτάσεις για την κρεβατοκάμαρα σας και την ολοκληρωμένη εικόνα πολυτέλειας.

/
14ης Μαΐου 50 68100 Ελλάδα Αλεξανδρούπολη
+302551084914 info@symmetry-living.com